Wij staan voor u klaar

Onno Spiers

Bewindvoerder – Mentor – Bestuurder
Ik ben Onno Spiers en woonachtig in Leeuwarden. Na jarenlange werkervaring op verschillende gebieden heb ik in 2007 Care to Coach opgericht. In het verleden heb ik een studie Marketing gevolgd en in 2005 ben ik afgestudeerd aan de Stenden Hogeschool, opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening.

Naast mijn taak als bewindvoerder ben ik ook mentor bij bewindvoering Care to Coach. Wat mij inspireert aan het mentorschap is het directe contact.

Annelien Broersma

Bewindvoerder
Na mijn werkzaamheden als woonbegeleidster ben ik sinds mei 2018 werkzaam als bewindvoerder bij Care to Coach. Een werkplek die mij niet onbekend was, aangezien ik tijdens mijn HBO studie maatschappelijk werk hier ook stage heb gelopen. De bewindvoering spreekt mij aan doordat ik binnen mijn werkzaamheden zowel met financiën als met het menselijke aspect bezig kan zijn. In deze combinatie werk ik graag gestructureerd, doelgericht en oplossingsgericht. Daarnaast ben ik een leergierig type en volg ik een LOI-thuisstudie naast mijn werk.

Mirjam Okkema

Assistent bewindvoerder
Mijn naam is Mirjam Okkema. Sinds januari 2021 ben ik werkzaam als assistent bewindvoerder bij Care to Coach. Nadat ik in 2016 de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb afgerond, heb ik een aantal jaar bij een bank gewerkt op de afdeling nabestaanden. De combinatie tussen enerzijds de financiële dienstverlening en anderzijds het persoonlijke contact met mensen, maakt dat het werken bij Care to Coach voor mij de perfecte combinatie is. Ik ben geduldig en behulpzaam, maar ook leergierig en gestructureerd. Ik sta in mijn kracht als ik alles van A tot Z kan regelen. Daar krijg ik energie van! Ik kijk er naar uit om dit in te zetten tijdens mijn werk.

Margriet Salverda

Bewindvoerder
Mijn naam is Margriet Salverda ik heb bij diverse bekende bewindskantoren gewerkt in Friesland. Inmiddels heb ik zeer ruime ervaring als bewindvoerder.
Sinds april 2023 versterk ik het team van Care to Coach en voel me zeer op mijn plaats.

Froukje Schaafsma

Assistent bewindvoerder
Mijn naam is Froukje Schaafsma. De afgelopen jaren heb ik bij een commercieel bedrijf op de financiële afdeling gewerkt. Eerder heb ik in de Schuldhulpverlening gewerkt.
Het menselijke aspect en het persoonlijke contact in combinatie met het financiële spreekt me aan. Sinds april 2023 ben ik werkzaam als assistent bewindvoerder bij Care to Coach en ik heb het erg naar m’n zin.

Andrea Feenstra-Mikus

Assistent bewindvoerder
Mijn naam is Andrea Mikus. In 2012 heb ik mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond. De interesse voor de juridische en financiële dienstverlening heeft mij altijd aangetrokken. Ik heb besloten om mijn interesse en ambitie achterna te gaan en mij om te scholen. In augustus 2019 heb ik de opleiding Beschermingsbewind afgerond. Ik heb er zin in om Inge te ondersteunen en om aan de slag te gaan als assistent bewindvoerder.

Janine Barkmeijer

Assistent bewindvoerder – Mentor
Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Care to Coach als assistent bewindvoerder en mentor. Al meer dan 4 jaar ben ik werkzaam binnen de bewindvoering, eerst binnen de wettelijke schuldsanering en vervolgens binnen het beschermingsbewind. Deze huidige tak van sport ligt mij goed. Ik houd van het menselijke aspect binnen mijn werk, maatwerk leveren daar waar mogelijk. De combinatie cijfers en mensen is voor mij ideaal. Problemen analyseren en vervolgens zo goed mogelijk oplossen samen met de cliënt of diens hulpverlener is voor mij een uitdaging.

Anneke Bijker

Facilitair medewerker
Ik ben Anneke Bijker. Sinds mei 2012 krijgen mensen die Care to Coach bellen mij aan de telefoon. Nadat ik lange tijd in de zorg heb gewerkt, kon ik de overstap maken naar de functie als facilitair medewerker. Nu zit ik op mijn plek, als ondersteunende spin-in-het-web bij Care to Coach BV.

Hylkje van der Gaast

Mentor
Mijn naam is Hylkje van der Gaast. Sinds 2022 ben ik werkzaam bij Care to Coach als mentor. Ik ben afgestudeerd aan de NHL-Stenden als Social Work professional. In mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan met diverse vraagstukken binnen het sociaal domein. Mijn interesse ligt zowel bij het financiële als het zorg en welzijn gedeelte. Dit maakt het werken als mentor bij Care to Coach voor mij erg leuk.