Aanmelden voor onderbewindstelling bij Bewindvoering Care to Coach  BV kan via het contactformulier of door het sturen van een mail naar info@bewindvoeringcaretocoach.nl .

Zodra wij uw contactformulier of mail hebben ontvangen, nemen we contact op voor het geven van informatie en/of het plannen van een intakegesprek.

Het informatiegesprek is speciaal voor het stellen van vragen om meer te weten te komen over beschermingsbewind en onze organisatie, Bewindvoering Care to Coach BV. Een dergelijk informatief gesprek duurt maximaal 30 minuten en is kosteloos.

Het intakegesprek is speciaal bedoeld voor het aanvragen van het bewind. Dit gesprek duurt langer en is vaak wat intensiever. Een uur moet daar zeker voor worden uitgetrokken. De bewindvoerder zal u vragen stellen over uw verzoek tot onderbewindstelling. Gegevens over uw financiële en persoonlijke situatie zullen discreet worden besproken, dit is noodzakelijk voor een juiste aanmelding. Tevens zullen aanwezige schulden aan de orde komen en besproken worden. De kosten voor het intakegesprek worden later verrekend in de opstartkosten.

Tijdens het intakegesprek wordt door invullen van het aanmeldformulier het verzoekschrift beschermingsbewind gereed gemaakt, zodat deze spoedig daarna kan worden ingediend bij de Rechtbank van de regio waar u woont.

Klik hier voor het aanmeldformulier (PDF)