Wie zijn wij?

Team bewindvoering Care to Coach

Onno Spiers - Bewindvoerder - Mentor - Bestuurslid

Ik ben Onno Spiers en woonachtig in Leeuwarden. Na jarenlange werkervaring op verschillende gebieden heb ik in 2007 Care to Coach opgericht. In het verleden heb ik een studie Marketing gevolgd en in 2005 ben ik afgestudeerd aan de Stenden Hogeschool, opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening.
Naast mijn taak als bewindvoerder ben ik ook mentor bij Stichting bewindvoering Care to Coach. Wat mij inspireert aan het mentorschap is het directe contact.

Welmoed Riemersma - Teamleider -Bewindvoerder

Mijn naam is Welmoed Riemersma. Sinds begin 2015 ben ik werkzaam bij Stichting Bewindvoering Care to Coach als bewindvoerder. Hiervoor heb ik gewerkt als projectplanner bij het Centraal Justitieel Incassobureau. Als vooropleiding heb ik HBO Communicatie gevolgd. Ik ben een nuchter en sociaal type. Naast dat ik een luisterend oor kan bieden, weet ik van aanpakken en werk ik resultaatgericht.

Annelien Broersma - Bewindvoerder

Mijn naam is Annelien Broersma. Nadat ik in het schooljaar 2014-2015 stage heb gelopen bij Care to Coach ben ik in 2016 afgestudeerd als HBO Maatschappelijk Werkster. Hierna ben ik eerst tijdelijk als woonbegeleidster aan het werk geweest en sinds mei 2018 ben ik werkzaam bij Care to Coach als bewindvoerder.
Ik ben een leergierig type die graag gestructureerd en hard werkt. Dit is ook de manier waarop ik graag mijn taken als bewindvoerder wil volbrengen.

Inge de Boer - Bewindvoerder

Na mijn ervaring bij de Gemeente als schulddienstverlener mocht ik bij Stichting Bewindvoering Care to Coach komen werken als bewindvoerder. Deze functie past perfect bij mij. Ik ben gemotiveerd, leergierig, geordend en duidelijk. Daarnaast probeer ik met mijn kennis en gedrevenheid dossiers zo goed mogelijk te laten draaien en waar nodig net dat stapje extra te zetten. Naar klanten toe ben ik eerlijk zodat ze weten waar ze aan toe zijn.

Wietze Peterson - Assistent bewindvoerder

Mijn naam is Wietze Peterson. In september 2013 ben ik als stagiaire bij Stichting Bewindvoering Care to Coach begonnen. Na 1,5 jaar stage te hebben gelopen heb ik mijn opleiding, Sociaal maatschappelijke dienstverlening afgerond. Sinds het behalen van mijn diploma ben ik nu alweer een jaar werkzaam bij Stichting bewindvoering Care to Coach. Naast mijn werk bij Care to Coach werk ik één dag in de week bij een yachtcharter, hier houd ik mij bezig met onderhoud werkzaamheden en vaarinstructies.

Anneke Bijker - Facilitair medewerker

Ik ben Anneke Bijker. Sinds mei 2012 krijgen mensen die Care to Coach bellen mij aan de telefoon. Nadat ik lange tijd in de zorg heb gewerkt, kon ik de overstap maken naar de functie als facilitair medewerker. Nu zit ik op mijn plek, als ondersteunende spin-in-het-web bij Care to Coach.

Daniël Rozendale - Assistent bewindvoerder i.o.

Mijn naam is Daniël Rozendale en studeerde Sociale Maatschappelijke Dienstverlening.
Inmiddels ben ik na een geruime tijd werkzaam zijn geweest als stagiaire bij Stichting bewindvoering Care to Coach aangenomen als assistent bewindvoerder.

Marije van der Velde - Kwaliteitsmedewerker - Assistent bewindvoerder

Ik wil me graag voorstellen, mijn naam is Marije van der Velde. Vanaf 1 januari 2017 ben ik teamlid van Stichting bewindvoering Care to Coach. Ik heb een afgeronde studie HBO Maatschappelijk Werk gedaan aan de NHL in Leeuwarden. De afgelopen jaren heb ik veel werkervaring opgedaan als maatschappelijk werker. Mijn laatste werk was als frontoffice medewerker bij Stichting maatschappelijk werk Fryslan in Drachten .

Janine Barkmeijer - Assistent bewindvoerder - Mentor

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Care to Coach als assistent bewindvoerder en mentor. Al meer dan 4 jaar ben ik werkzaam binnen de bewindvoering, eerst binnen de wettelijke schuldsanering en vervolgens binnen het beschermingsbewind. Deze huidige tak van sport ligt mij goed. Ik houd van het menselijke aspect binnen mijn werk, maatwerk leveren daar waar mogelijk. De combinatie cijfers en mensen is voor mij ideaal. Problemen analyseren en vervolgens zo goed mogelijk oplossen samen met de cliënt of diens hulpverlener is voor mij een uitdaging.

Delisa Verwijk - Assistent -bewindvoerder i.o.