Wie zijn wij?

Team bewindvoering Care to Coach

Onno Spiers - Bewindvoerder - Mentor - Bestuurslid

Ik ben Onno Spiers en woonachtig in Leeuwarden. Na jarenlange werkervaring op verschillende gebieden heb ik in 2007 Care to Coach opgericht. In het verleden heb ik een studie Marketing gevolgd en in 2005 ben ik afgestudeerd aan de Stenden Hogeschool, opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening.
Naast mijn taak als bewindvoerder ben ik ook mentor bij Stichting bewindvoering Care to Coach. Wat mij inspireert aan het mentorschap is het directe contact.

Welmoed Riemersma - Teamleider -Bewindvoerder

Mijn naam is Welmoed Riemersma. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Stichting Bewindvoering Care to Coach als bewindvoerder. Hiervoor heb ik gewerkt bij het Centraal Justitieel Incassobureau. Als vooropleiding heb ik HBO Communicatie gevolgd. Ik ben een nuchter en sociaal type. Naast dat ik een luisterend oor kan bieden, weet ik van aanpakken en werk ik resultaatgericht.

Annelien Broersma - Bewindvoerder

Na mijn werkzaamheden als woonbegeleidster ben ik sinds mei 2018 werkzaam als bewindvoerder bij Care to Coach. Een werkplek die mij niet onbekend was, aangezien ik tijdens mijn HBO studie maatschappelijk werk hier ook stage heb gelopen. De bewindvoering spreekt mij aan doordat ik binnen mijn werkzaamheden zowel met financiën als met het menselijke aspect bezig kan zijn. In deze combinatie werk ik graag gestructureerd, doelgericht en oplossingsgericht. Daarnaast ben ik een leergierig type en volg ik een LOI-thuisstudie naast mijn werk.

Inge de Boer - Bewindvoerder

Vanaf januari 2014 ben ik werkzaam als beschermingsbewindvoerder bij Care to Coach. Goed klantcontact vind ik erg belangrijk. Ik ben informeel maar ook professioneel. Geordend en duidelijk zodat je weet waar je aan toe bent. Door mijn ervaring als schulddienstverlener heb ik veel ervaring in het vak. Een uitdaging ga ik dan ook niet uit de weg. Met mijn kennis en gedrevenheid, zorg ik ervoor dat dossiers stabiel zijn en waar nodig, net even dat stapje extra zet.

Wietze Peterson - Assistent bewindvoerder

Mijn naam is Wietze Peterson. In september 2013 ben ik als stagiaire bij Stichting Bewindvoering Care to Coach begonnen. Ik heb in deze periode mijn opleiding Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening afgerond. Sinds 2014 ben ik werkzaam als assistent bewindvoerder.
De functie assistent bewindvoerder past precies bij mij. Ik ben een echte administratieve duizendpoot en help graag waar dit nodig is, ik wil graag het beste uit de mens halen.

Anneke Bijker - Facilitair medewerker

Ik ben Anneke Bijker. Sinds mei 2012 krijgen mensen die Care to Coach bellen mij aan de telefoon. Nadat ik lange tijd in de zorg heb gewerkt, kon ik de overstap maken naar de functie als facilitair medewerker. Nu zit ik op mijn plek, als ondersteunende spin-in-het-web bij Care to Coach.

Daniël Rozendale - Assistent bewindvoerder i.o.

Mijn naam is Daniël Rozendale en studeerde Sociale Maatschappelijke Dienstverlening.
Inmiddels ben ik na een geruime tijd werkzaam zijn geweest als stagiaire bij Stichting bewindvoering Care to Coach aangenomen als assistent bewindvoerder.

Marije van der Velde - Kwaliteitsmedewerker - Assistent bewindvoerder

Ik ben Marije van der Velde en ben kwaliteitsmedewerker bij Stichting Bewindvoering Care to Coach. Ik heb de opleiding HBO Social Work gevolgd en daarnaast heb ik een opleiding gedaan tot schuldhulpverlener. Ik heb ervaring opgedaan als maatschappelijk werker en vind het leuk om praktische zaken op te pakken.

Janine Barkmeijer - Assistent bewindvoerder - Mentor

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Care to Coach als assistent bewindvoerder en mentor. Al meer dan 4 jaar ben ik werkzaam binnen de bewindvoering, eerst binnen de wettelijke schuldsanering en vervolgens binnen het beschermingsbewind. Deze huidige tak van sport ligt mij goed. Ik houd van het menselijke aspect binnen mijn werk, maatwerk leveren daar waar mogelijk. De combinatie cijfers en mensen is voor mij ideaal. Problemen analyseren en vervolgens zo goed mogelijk oplossen samen met de cliënt of diens hulpverlener is voor mij een uitdaging.

Dastan Kalsbeek - Assistent-bewindvoerder i.o.

Mijn naam is Dastan Kalsbeek. Ik ben in 2018 begonnen met mijn opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener op het ROC Friese Poort in Leeuwarden en ben nu bezig in mijn tweede leerjaar. Ik loop sinds kort stage bij Stichting Bewindvoering Care to Coach waar ik verscheidene onderdelen leer en toepas. Ik ben jong maar door het snel kunnen leren is dit geheel in mijn voordeel. Ik hoop na mijn stage te kunnen zeggen dat ik goed van dienst ben geweest. Ik kijk erg uit naar de rest van mijn stageperiode.