Wie zijn wij?

Team bewindvoering Care to Coach

Onno Spiers - Bewindvoerder - Mentor - Bestuurslid

Ik ben Onno Spiers en woonachtig in Leeuwarden. Na jarenlange werkervaring op verschillende gebieden heb ik in 2007 Care to Coach opgericht. In het verleden heb ik een studie Marketing gevolgd en in 2005 ben ik afgestudeerd aan de Stenden Hogeschool, opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening.
Naast mijn taak als bewindvoerder ben ik ook mentor bij Stichting bewindvoering Care to Coach. Wat mij inspireert aan het mentorschap is het directe contact.

Welmoed Riemersma - Teamleider -Bewindvoerder

Mijn naam is Welmoed Riemersma. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Stichting Bewindvoering Care to Coach als bewindvoerder. Hiervoor heb ik gewerkt bij het Centraal Justitieel Incassobureau. Als vooropleiding heb ik HBO Communicatie gevolgd. Ik ben een nuchter en sociaal type. Naast dat ik een luisterend oor kan bieden, weet ik van aanpakken en werk ik resultaatgericht.

Annelien Broersma - Bewindvoerder

Na mijn werkzaamheden als woonbegeleidster ben ik sinds mei 2018 werkzaam als bewindvoerder bij Care to Coach. Een werkplek die mij niet onbekend was, aangezien ik tijdens mijn HBO studie maatschappelijk werk hier ook stage heb gelopen. De bewindvoering spreekt mij aan doordat ik binnen mijn werkzaamheden zowel met financiën als met het menselijke aspect bezig kan zijn. In deze combinatie werk ik graag gestructureerd, doelgericht en oplossingsgericht. Daarnaast ben ik een leergierig type en volg ik een LOI-thuisstudie naast mijn werk.

Inge de Boer - Bewindvoerder

Vanaf januari 2014 ben ik werkzaam als beschermingsbewindvoerder bij Care to Coach. Goed klantcontact vind ik erg belangrijk. Ik ben informeel maar ook professioneel. Geordend en duidelijk zodat je weet waar je aan toe bent. Door mijn ervaring als schulddienstverlener heb ik veel ervaring in het vak. Een uitdaging ga ik dan ook niet uit de weg. Met mijn kennis en gedrevenheid, zorg ik ervoor dat dossiers stabiel zijn en waar nodig, net even dat stapje extra zet.

Rik de Jong - Mentor - Assistent bewindvoerder

Mijn naam is Rik de Jong. Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werker aan de NHL te Leeuwarden. Voordat ik bij Care to Coach ben gaan werken, heb ik gewerkt als ambulant maatschappelijk werker. In mijn werk als maatschappelijk werker had ik al een goede samenwerking met Care to Coach. De ervaring die ik als maatschappelijk werker heb opgedaan, kan ik goed inzetten in het mentorschap. Wat ik als mentor belangrijk vind, is goede zorg voor de cliënt en direct en nabij contact.

Daniël Rozendale - Assistent bewindvoerder

Mijn naam is Daniël Rozendale en studeerde Sociale Maatschappelijke Dienstverlening.
Inmiddels ben ik na een geruime tijd werkzaam zijn geweest als stagiaire bij Stichting bewindvoering Care to Coach aangenomen als assistent bewindvoerder.

Andrea Mikus - Assistent bewindvoerder

Mijn naam is Andrea Mikus. In 2012 heb ik mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond. De interesse voor de juridische en financiële dienstverlening heeft mij altijd aangetrokken. Ik heb besloten om mijn interesse en ambitie achterna te gaan en mij om te scholen. In augustus 2019 heb ik de opleiding Beschermingsbewind afgerond. Ik heb er zin in om Inge te ondersteunen en om aan de slag te gaan als assistent bewindvoerder.

Janine Barkmeijer - Assistent bewindvoerder - Mentor

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Care to Coach als assistent bewindvoerder en mentor. Al meer dan 4 jaar ben ik werkzaam binnen de bewindvoering, eerst binnen de wettelijke schuldsanering en vervolgens binnen het beschermingsbewind. Deze huidige tak van sport ligt mij goed. Ik houd van het menselijke aspect binnen mijn werk, maatwerk leveren daar waar mogelijk. De combinatie cijfers en mensen is voor mij ideaal. Problemen analyseren en vervolgens zo goed mogelijk oplossen samen met de cliënt of diens hulpverlener is voor mij een uitdaging.

Anneke Bijker - Facilitair medewerker

Ik ben Anneke Bijker. Sinds mei 2012 krijgen mensen die Care to Coach bellen mij aan de telefoon. Nadat ik lange tijd in de zorg heb gewerkt, kon ik de overstap maken naar de functie als facilitair medewerker. Nu zit ik op mijn plek, als ondersteunende spin-in-het-web bij Care to Coach.

Mirjam Okkema - Assistent bewindvoerder

Mijn naam is Mirjam Okkema. Sinds januari 2021 ben ik werkzaam als assistent bewindvoerder bij Care to Coach. Nadat ik in 2016 de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb afgerond, heb ik een aantal jaar bij een bank gewerkt op de afdeling nabestaanden. De combinatie tussen enerzijds de financiële dienstverlening en anderzijds het persoonlijke contact met mensen, maakt dat het werken bij Care to Coach voor mij de perfecte combinatie is. Ik ben geduldig en behulpzaam, maar ook leergierig en gestructureerd. Ik sta in mijn kracht als ik alles van A tot Z kan regelen. Daar krijg ik energie van! Ik kijk er naar uit om dit in te zetten tijdens mijn werk.