Wie zijn wij?

Team bewindvoering Care to Coach

Onno Spiers - Bewindvoerder - Mentor - Bestuurslid

Ik ben Onno Spiers en woonachtig in Leeuwarden. Na jarenlange werkervaring op verschillende gebieden heb ik in 2007 samen met Sonja van Dijk Care to Coach opgericht. In het verleden heb ik een studie Marketing gevolgd en in 2005 ben ik afgestudeerd aan de Stenden Hogeschool, opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening.
Naast mijn taak als bewindvoerder ben ik ook mentor bij Stichting bewindvoering Care to Coach. Wat mij inspireert aan het mentorschap is het directe contact.

Welmoed Riemersma - Teamleider -Bewindvoerder

Mijn naam is Welmoed Riemersma. Sinds begin 2015 ben ik werkzaam bij Stichting Bewindvoering Care to Coach als bewindvoerder. Hiervoor heb ik gewerkt als projectplanner bij het Centraal Justitieel Incassobureau. Als vooropleiding heb ik HBO Communicatie gevolgd. Ik ben een nuchter en sociaal type. Naast dat ik een luisterend oor kan bieden, weet ik van aanpakken en werk ik resultaatgericht.

Odette Bouwhuis - Assistent bewindvoerder

Mijn naam is Odette Bouwhuis, sinds enkele jaren ben ik assist-bewindvoerder bij Stichting bewindvoering Care to Coach. Na mijn studie heb ik meerdere werkplekken gehad. Langere tijd ben ik werkzaam geweest bij het UWV. Na een reorganisatie bij het UWV wilde ik graag in de sociale sector werkzaam blijven. Zo ben ik terecht gekomen in de bewindvoering. Eerst op een ander bewindvoerderskantoor, al weer enkele jaren werk ik bij Stichting Bewindvoering Care to Coach.

Inge de Boer - Bewindvoerder

Na mijn ervaring bij de Gemeente als schulddienstverlener mocht ik bij Stichting Bewindvoering Care to Coach komen werken als bewindvoerder. Deze functie past perfect bij mij. Ik ben gemotiveerd, leergierig, geordend en duidelijk. Daarnaast probeer ik met mijn kennis en gedrevenheid dossiers zo goed mogelijk te laten draaien en waar nodig net dat stapje extra te zetten. Naar klanten toe ben ik eerlijk zodat ze weten waar ze aan toe zijn.

Wietze Peterson - Assistent bewindvoerder

Mijn naam is Wietze Peterson. In september 2013 ben ik als stagiaire bij Stichting Bewindvoering Care to Coach begonnen. Na 1,5 jaar stage te hebben gelopen heb ik mijn opleiding, Sociaal maatschappelijke dienstverlening afgerond. Sinds het behalen van mijn diploma ben ik nu alweer een jaar werkzaam bij Stichting bewindvoering Care to Coach. Naast mijn werk bij Care to Coach werk ik één dag in de week bij een yachtcharter, hier houd ik mij bezig met onderhoud werkzaamheden en vaarinstructies.

Anneke Bijker - Administratief ondersteuner

Ik ben Anneke Bijker. Sinds mei 2012 krijgen mensen die Care to Coach bellen mij aan de telefoon. Nadat ik lange tijd in de zorg heb gewerkt, kon ik de overstap maken naar de functie als facilitair medewerker. Nu zit ik op mijn plek, als ondersteunende spin-in-het-web bij Care to Coach.

Daniël Rozendale. - Assistent bewindvoerder i.o.

Mijn naam is Daniël Rozendale en studeerde Sociale Maatschappelijke Dienstverlening.
Inmiddels ben ik na een geruime tijd werkzaam zijn geweest als stagiaire bij Stichting bewindvoering Care to Coach aangenomen als assistent bewindvoerder.

Marije van der Velde - Kwalieteitsmedewerker - Assistent bewindvoerder

Ik wil me graag voorstellen, mijn naam is Marije van der Velde. Vanaf 1 januari 2017 ben ik teamlid van Stichting bewindvoering Care to Coach. Ik heb een afgeronde studie HBO Maatschappelijk Werk gedaan aan de NHL in Leeuwarden. De afgelopen jaren heb ik veel werkervaring opgedaan als maatschappelijk werker. Mijn laatste werk was als frontoffice medewerker bij Stichting maatschappelijk werk Fryslan in Drachten .

Sonja van Dijk - Bewindvoerder - Mentor

Ik ben vanaf 16 april 2018 niet meer werkzaam bij Care to Coach.

De afgelopen tien jaar heb ik samen met de medewerkers van Care to Coach hard gewerkt aan het opzetten van een prachtig bedrijf. Nu na tien jaar Care to Coach heb ik besloten mij te richten op andere zaken in het leven. Dit maakt dat ik per 16 april jl. afscheid heb genomen van Care to Coach en mij ga richten op een nieuwe carrière.

Ik wil via deze weg al mijn contacten danken voor de prettige en vruchtbare samenwerking van de afgelopen jaren.
Sonja van Dijk